روز

پیام تبریک ریاست بیمارستان به مناسبت گرامیداشت روز کارگر
دکتر محمدجواد طاهری در پیامی هفته ملی و روز جهانی کار و کارگر را به جامعه خدوم کارگری کشور به ویژه کارگران و همکاران زحمتکش بیمارستان سوانح سوختگی گناوه تبریک گفت.

پیام تبریک عید نوروز توسط ریاست بیمارستان سوانح سوختگی گناوه

یکم دیماه روز ملی پیشگیری از سوختگی
مسئول واحد آموزش سلامت بیمارستان گفت:یکم دیماه روز ملی پیشگیری از سوختگی نامگذاری شده،که شانزدهمین علت معلولیت مادام العمر افراد است .در ایران 8برابر میانگین جهانی است.

2 شهريور 1400
رییس بیمارستان سوانح سوختگی گناوه در پیامی فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند را به کلیه کارکنان تبریک گفت:.
«روز کارمند» ، یادآور ارزش نهادن به مجاهدت قشر عظیمی از جامعه و انسان های شایسته ایست که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای خداوند است

1 شهريور 1400
یکم شهریور سالروز تولد ابوعلی سینا و روز پزشک
امسال روز پزشک یادآور رشادت‌ها، ایثارگری‌ها و از خودگذشتگی‌های پزشکان متعهدی است که در کارزار کرونا جامه خدمت پوشیدند

2 مردادماه رو فیزیوتراپی
تبریک ریاست بیمارستان بمناسبت روز فیزیوتراپی

تبریک ریاست بیمارستان سوانح سوختگی بمناسبت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار
11 دیماه مصادف با سالروز ولادت بزرگ بانوی کربلا زینب کبری(س) به عنوان روز پرستار نامگذاری شد، که این روز را به پاس خدمات مشفقانه این عزیزان که در راستای ارتقا سلامت جامعه گام برمیدارند، گرامی می‌دارم.

تبریک ریاست بیمارستان به مناسبت روز جهانی بهداشت روان
بهداشت روان دانشی است که به آسایش ذهنی و آرامش درونی و رفتار متعادل و منعطف با پیرامون کمک شایانی می کند.

پیام تبریک به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط
بهداشت محیط در تاریخ فعالیت کشور به عنوان یک فعالیت منسجم قدمتی بیش از نیم قرن داشته و منشاء اثرات زیادی در ارتقاء سلامت جامعه بوده است.

26 شهريور 1398
تبریک روز جهانی بسیج ملی ایمنی بیمار
ایمنی بیمار یک نظام مراقبتی بهداشتی است که بر مبنای پیشگیری از خطاهای پزشکی منجر به آسیب های ناخواسته می شود و هیچ کس نباید در مراقبت های بهداشتی درمانی آسیب ببیند.

1 شهريور 1398
تبریک روز پزشک
تقدیر و تشکر از پزشکان این مرکز بمناسبت روز پزشک

گرامیداشت و تبریک روز کارگر
حیات یک ملت مرهون کارو کارگر است.امام خمینی (ره)

تبریک روز جانباز در سال98
تبریک روز جانباز وقدردانی از آنان توسط سرپرستی بیمارستان سوانح سوختگی انجام گرفت.

30 بهمن 1397
سالروز وفات حضرت ام البنین(س)
ام البنین مادر ادب است و ادب،زاده ی اوست.

1 بهمن 1397
بمناسبت روز ملی سرطان
امروزه سرطان یکی از مشکلات عمده سلامت محسوب می شود. در کشورهای توسعه یافته از طریق تشخیص زودهنگام و همچنین فناوری و روش های پزشکی در حال توسعه، میزان بهبود در سرطان حدود 55 تا 66 درصد است. پروفسور دکتر نِجدِت اوسکِنت متخصص سرطان شناسی/ فوق تخصص سرطان شناسی ...

تبریک روز پرستار
روز آفرینش صبر ، روز وقار ، روز شکوفایی دست های مهربان پرستاری

دوم مهرداد ماه روز فیزیوتراپ

28 بهمن 1394
مراسم جشن روز پرستار و تکریم پرستاران نمونه بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه به همراه امیرالمومنین (ع) و شبکه بهداشت برگزار شد
مراسم بزرگداشت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار به مناسبت ارج نهادن به مقام والای پرستار با حضور رییس شبکه بهداشت و درمان، رییس و مدیریت بیمارستان سوانح و سوختگی ، رییس و مدیریت امیرالمومنین(ع) ، معاون فرمانداری و جمعی از پرستاران این مراکز برگزار شد.