گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی در بیمارستان سوانح سوختگی شهرستان گناوه

24 آبان 1404
کتابخوانی نه تنها به ما اطلاعات می‌دهد بلکه ما را به دنیای مختلف می‌برد و احساسات مختلفی را بر ما برمی‌انگیزد.این تاثیرات فراتر از فرد است. کتابخوانی را باید به عنوان یک ارزش وسرمایه اجتماعی ترویج کنیم.

کارشناس امور فرهنگی بیمارستان سوانح سوختگی شهرستان گناوه به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در گفت‌وگو با روابط عمومی بیمارستان عنوان کرد:« متاسفانه در حال حاضر، با وجود پیشرفت‌های دیجیتال و دسترسی آسان به اطلاعات، کتابخوانی هنوز در بسیاری از اقشار جامعه  به اولویت تبدیل نشده است.بسیاری از افراد به جای کتاب وقت خود را صرف استفاده از شبکه‌های اجتماعی و تماشای محتواهای دیجیتال می کنند  این موضوع ، به تدریج باعث کاهش علاقه به مطالعه عمیق و بلندمدت شده است. »

حکیمه بهمیاری افزود:«متاسفانه برخلاف پیشرفت‌های علمی و فرهنگی در کشور، استقبال از خرید کتاب همچنان کم است.

بهمیاری اضافه کرد:« فضای دیجیتال به شدت رشد کرده، و رسانه‌های جدید به نوعی با کتاب‌ها رقابت می کنند. اما من فکر می کنم هنوز هیچ چیز نمی تواند جای کتاب را بگیرد.کتاب به ویژه در دنیای پرسرعت امروز ،فرصتی  برای فکر کردن ، توقف و درک بهتر خود و دنیای اطراف است. 

وی در ادامه بیان کرد:« ۲۴ آبان روز کتاب و کتابخوانی،باید یک فرصتی برای بازنگری در وضعیت فرهنگی جامعه و تشویق به مطالعه تبدیل شود.از خانواده‌ها ، معلمان و نهادهای فرهنگی گرفته تا ناشران و... ،همگی می توانند با همکاری و حمایت از کتابخوانی ،فرهنگ مطالعه را در جامعه گسترش دهند.»

بهمیاری در پایان گفت:  کتابخوانی نه تنها به ما اطلاعات می‌دهد بلکه ما را به دنیای  مختلف می‌برد و احساسات مختلفی را بر ما برمی‌انگیزد.این تاثیرات فراتر از فرد است. کتابخوانی را باید به عنوان یک ارزش وسرمایه اجتماعی ترویج کنیم. 

حکیمه بهمیاری

کارشناس امور فرهنگی



کلمات کلیدی:
گرامیداشت     هفته     کتاب     کتاب.خوانی     بیمارستان.سوانح.سوختگی     شهرستان    
گناوه     کارشناس.امور.فرهنگی    

تاریخ بروز رسانی:   28 آبان 1404

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >