سرپرست بیمارستان سوانح سوختگی شهرستان گناوه جنایت نسل کشی در بیمارستان المعمدانی غزه را محکوم کرد

26 مهر 1402
این جنایات هولناک از سوی رژیم غاصب صهیونیستی مصداق علنی نسل کشی است و جهانیان یک بار دیگر نظاره گر خوی درندگی رژیم صهیونیستی شدند.

سرپرست بیمارستان سوانح سوختگی شهرستان گناوه جنایت نسل کشی در بیمارستان المعمدانی غزه را محکوم کرد

 

دکتر  محمدرضا شبانکاره در مصاحبه با روابط عمومی بیمارستان سوانح سوختگی گناوه بیان داشت:در ادامه جنایات ننگین رژیم غاصب صهیونیستی در حق ملت مظلوم فلسطین،در حمله وحشیانه از سوی این رژیم کودک کش به بیمارستان المعمدانی غزه،بیش از هزار نفر از شهروندان فلسطینی مصدوم و به شهادت رسیدند که قلب هر انسان آزاده ای را در جهان به درد می آورد.

دکتر شبانکاره  افزود:این جنایات هولناک از سوی رژیم غاصب صهیونیستی مصداق علنی نسل کشی است و جهانیان یک بار دیگر نظاره گر خوی درندگی رژیم صهیونیستی شدند.

 وی خاطر نشان کرد:ضمن ابراز همدردی با ملت فلسطین به ویژ خانواده های داغدار شهدای این حمله ،جنایت های رژیم پلید اسرائیل را محکوم نموده  و از درگاه خدای سبحان برای شهدای گرانقدر جبهه مقاومت علو درجات را آرزومندم.

دکتر شبانکاره تأکید کرد:جامعه جهانی به ویژه سازمان ملل و سران کشورهای اسلامی ضمن محکومیت جنایات این رژیم غاصب،اقدامات مؤثری در جهت پایان دادن به حملات غیر انسانی صهیونیست ها علیه ملت فلسطین انجام دهند و به مسئولیت بین المللی خود در قبال این نسل کشی با جدیت عمل کنند.


کلمات کلیدی:
محکومیت     بمباران     بیمارستان.     المعمدانی     .غزه     سوانح.سوختگی    
شهرستان.گناوه    

تاریخ بروز رسانی:   2 آبان 1402

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >