سرپرست بیمارستان سوانح سوختگی شهرستان گناوه جنایت نسل کشی در بیمارستان المعمدانی غزه را محکوم کرد
دکتر محمدرضا شبانکاره در مصاحبه با روابط عمومی بیمارستان سوانح سوختگی گناوه بیان داشت:در ادامه جنایات ننگین رژیم غاصب صهیونیستی در حق ملت مظلوم فلسطین،در حمله وحشیانه از سوی این رژیم کودک کش به بیمارستان المعمدانی غزه،بیش از هزار نفر از شهروندان فلسطینی مصدوم و به شهادت رسیدند که قلب هر انسان آزاده ای را در جهان به درد می آورد.
دکتر شبانکاره افزود:این جنایات هولناک از سوی رژیم غاصب صهیونیستی مصداق علنی نسل کشی است و جهانیان یک بار دیگر نظاره گر خوی درندگی رژیم صهیونیستی شدند.
وی خاطر نشان کرد:ضمن ابراز همدردی با ملت فلسطین به ویژ خانواده های داغدار شهدای این حمله ،جنایت های رژیم پلید اسرائیل را محکوم نموده و از درگاه خدای سبحان برای شهدای گرانقدر جبهه مقاومت علو درجات را آرزومندم.
دکتر شبانکاره تأکید کرد:جامعه جهانی به ویژه سازمان ملل و سران کشورهای اسلامی ضمن محکومیت جنایات این رژیم غاصب،اقدامات مؤثری در جهت پایان دادن به حملات غیر انسانی صهیونیست ها علیه ملت فلسطین انجام دهند و به مسئولیت بین المللی خود در قبال این نسل کشی با جدیت عمل کنند.