رئیس بیمارستان سوانح سوختگی گناوه از درمان، بهبودی و ترخیص بیمار با سوختگی 85 درصد خبر داد.
دکتر محمدجواد طاهری در مصاحبه با روابط عمومی بیمارستان سوانح سوختگی گناوه گفت: بیمار آقایی 33 ساله که به دلیل سوختگی با آتش دچار سوختگی 85 درصد شده بود بعد از 20 روز بستری در بخش مراقبتهای ویژه و بخش حاد، باحال عمومی مناسب ترخیص شد.
دکتر طاهری بیان کرد: این بیمار که در تاریخ 28 اسفندماه 1400 از بیمارستان خلیجفارس بوشهر برای درمان به بیمارستان سوختگی گناوه اعزام شده بود و باحال عمومی نامساعد و اینتوبه (دستگاه تنفس مصنوعی) در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان سوختگی چرومی گناوه بستری شد.
وی با اشاره به سوختگی شدید این جوان اهل بوشهر افزود: با لطف الهی و تلاش، کوشش و همت شبانهروزی کادر درمانی بیمارستان سوانح سوختگی چرومی گناوه پس از 20 روز باحال عمومی خوب از این مرکز درمانی ترخیص شد.
دکتر طاهری با ابراز تشکر و قدردانی از همکاری پزشکان متخصص داخلی دکتر مینا نوروزی و دکتر علی رجائی و کادر پرستاری بیمارستان سوانح سوختگی گناوه عنوان داشت: تعویض پانسمان و مراقبتهای بعد از ترخیص این بیمار نیز بهصورت روزانه برای این بیمار انجام میشود.
رئیس بیمارستان سوانح سوختگی گناوه ضمن درخواست از مسئولین برای حمایت بیشتر از این مرکز درمانی خاطرنشان کرد: این بیمارستان تنها مرکز سوختگی در استان بوشهر است که کارکنان این مجموعه همیشه و در همه حال با روی خوش و حمایت کامل از بیماران، بزرگترین سهم را در درمان این بیماران داشتهاند.
انتهای پیام/ا.ش4060