ساره امیری افزود: اجسام داغ، انفجار اسپریها، آتش زیر خاکستر، سوختگی ناشی از زودپز، مواد شیمیایی (لولهبازکن) از موارد دیگر مراجعه بیماران به بیمارستان سوانح و سوختگی میباشد.
مسئول بخش اورژانس بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه بیان داشت: سوختگی ناشی از مایعات داغ بیشتر شامل کودکان و زنان و موارد سوختگی براثر آب رادیاتور هم شامل گروه مردان میشود.
وی در ادامه عنوان داشت: رعایت نکات حفاظتی و اقدامات پیشگیرانه در حوادث سوختگی ضروری میباشد.
ساره امیری افزود: هرگز کودکان را بدون اعمال نظارت در کنار آتش یا در حمام رها نکنید، اتوی داغ را دور از دسترس کودکان قرار دهید، موقع آشپزی مواظب گیرکردن گوشه لباس به اجاقگاز باشید، درپوش رادیاتور ماشین را وقتیکه موتور داغ است، برندارید و یک آتشخاموشکن (کپسول آتشنشانی) در خانه داشته باشید.
مسئول بخش اورژانس بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه اظهار داشت: از انداختن هرگونه اسپری در آتش خودداری کنید، از مایعات مشتعل شونده برای روشن کردن آتش استفاده نکنید.
ساره امیری بابیان اینکه یکی از اشتباهات رایج در درمان سوختگی استفاده از یخ میباشد افزود: استفاده از یخ باعث ایجاد آسیب بر بافتهای بدن میشود و باعث کاهش درجه حرارت بدن در سوختگیهای وسیع میشود، بنابراین بهتراست از آب برای خنک کردن ناحیه آسیبدیده استفاده کرد.
مسئول بخش اورژانس بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه خاطرنشان کرد: در زمان بروز حادثه، زیورآلات باید درآورده شوند تا هم امکان بررسی بیمار فراهم گردد و هم از تنگ شدن آنها به دنبال ورم سریع بیمار جلوگیری شود و در صورت تماس با مواد شیمیایی از دوش آب (آب فراوان) استفاده شود.