چهار ترکیدگی سیلندر در یک هفته؛
سیلندرهای گاز خانگی عامل اصلی سوختگی در گناوه است

22 شهريور 1396
مسئول بخش مراقبت‌های ویژه سوختگی بیمارستان سوانح و سوختگی چرومی گناوه گفت: سیلندرهای گاز خانگی عامل اصلی سوختگی در شهرستان گناوه است.

صدری زاهدی‌راد اظهار داشت: سوختگی بر اثر ترکیدگی سیلندرهای گاز خانگی، درصد بالای مراجعه‌کنندگان به بیمارستان سوانح و سوختگی چرومی گناوه را تشکیل می‌دهد.
 مسئول بخش مراقبت‌های ویژه سوختگی بیمارستان سوانح و سوختگی چرومی گناوه اضافه کرد: طی هفته گذشته چهار بیمار به علت ترکیدگی کپسول گاز مایع دچار سوختگی ۳۰ تا ۴۵ درصد شده‌اند.
وی افزود: بیمارانی که به علت ترکیدگی کپسول دچار این حادثه می‌شوند معمولاً دچار سوختگی در ناحیه صورت و گردن نیز می‌شوند که این نوع سوختگی به علت تهدید بیمار ازنظر تنفسی بسیار خطرساز است.
زاهدی‌راد تصریح کرد: شاید استفاده از کپسول مایع در ظاهر ساده باشد ولی استفاده از این نوع گاز مستلزم رعایت نکات ایمنی است. یکی از دلایل ترکیدگی کپسول‌های مایع حمل و نگهداری غیراستاندارد آنها در وسایل نقلیه است.
وی افزود: بیشتر ترکیدگی این کپسول‌ها در مواقع حمل توسط افراد شخصی صورت می‌گیرد، برای مثال یکی از موارد ترکیدگی در هفته گذشته، بعد از پر کردن کپسول و نگهداری آن در پشت صندوق‌عقب خودرو توسط شخص به مدت حدوداً هشت ساعت، بر اثر نشت و جمع شدن گاز در صندوق، بعد از باز شدن درب صندوق منجر به انفجار کپسول شد.
مسئول بخش مراقبت‌های ویژه سوختگی بیمارستان سوانح و سوختگی چرومی گناوه گفت: برای ایمنی خود و فرزندانتان برای استفاده از این کپسول‌ها در منزل نکات ایمنی را در این زمینه رعایت کنید.
وی با ارایه توصیه‌های ایمنی به مردم تصریح کرد: از پرتاب کردن و غلتانیدن سیلندر گاز مایع روی زمین جدا خودداری کرده و برای انتقال آن حتی‌الامکان از وسایل چرخ‌دار استفاده کنید، سیلندر گاز مایع را فقط با استفاده از دسته آن جابجا کرده و هرگز با استفاده از شیر به‌عنوان دستگیره استفاده نکنید.
زاهدی راد بیان کرد: هرگز برای باز کردن گرفتگی لوله‌های فاضلاب آشپزخانه و حمام از گاز مایع استفاده نکنید که این عمل خطرناک و فاجعه آور است، متأسفانه شاهد حوادث خانمان‌سوز و تأسف‌بار در این مورد بوده‌ایم.
مسئول بخش مراقبت‌های ویژه سوختگی بیمارستان سوانح و سوختگی چرومی گناوه خاطرنشان کرد: سیلندر گاز مایع را همیشه بر روی سطح افق به‌صورت قائم مستقر کرده و هرگز آن را به پهلو نخوابانید.
وی در ادامه توصیه‌های خود اظهار داشت: سیلندرهای بزرگ‌تر از ۱۱ کیلویی مانند ۲۵، ۳۳ و ۵۰ کیلویی را همیشه باید خارج از ساختمان و ایستاده مورداستفاده قرار داد.


کلمات کلیدی:
    سیلندرهای.گاز     صدری.زاهدی‌راد     بیمارستان.سوانح.سوختگی     شهرستان.گناوه    

تاریخ بروز رسانی:   22 شهريور 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >