مواد لازم برای تهیه شیرینی بژی:
- شیر ۱ پیمانه
- روغن حیوانی یک سوم پیمانه
- رازیانه یا زیره ۲ قاشق غذاخوری
- شکر نصف پیمانه
- آرد (آرد مخصوص نان سنگک) ۴ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه شیرینی بژی:
ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر، شکر، روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید. بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلولههای کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید. شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.
منبع:
– ویکی پدیا