طرز تهیه نان رمضان تبریز

1403/2/15 0:0
مواد لازم :

آرد: ۶۰۰ گرم
شکر:۱۴۰ گرم
روغن مایع : ۱۰۰ گرم
کره: ۴۰ گرم
خمیرمایع فوری: ۱۰ گرم
نمک: ۱۰ گرم
بهبود دهنده: ۱۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد

طرز تهیه :

همه مواد را به غیراز آرد، با هم حسابی مخلوط میکنید به هرترتیبی که دوست دارید! ( به قول قناد لازم نیست هزارتا ظرف کثیف کنید ! همه مواد را در یک ظرف بریزید و با همزن بزنید!) بعد آرد را روی مواد الک میکنید ، آرد را کم یا زیاد نمیکنید با همین مقدار ارد آنقدر مواد را ورز میدهید تا خمیر یکدست مثل مرمر شود. بعد کف قالب کاغذ روغنی میندازید و مواد را روی آن پهن میکنید و هرنقش و نگاری خواستید روی آن ایجاد کنید . زرده تخم مرغ رابا کمی وانیل هم میزنید و با قلم مو روی نان میمالید و بعد کنجد میپاشید و در داخل فر گرم با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار میدهید .وقتی رنگ روی نان به دلخواهتان رسید از فر درمیاورید ، به مقدار مساوی عسل و شیره انگور را با هم مخلوط میکنید و وقتی هنوز نان داغ است با قلم مو روی نان میمالید. بعد با انواع مغزها تزئین میکنید .

نکات : فر را از قبل داغ کنید .

 

منبع:

– تولیدات ویژه مرکز آذربایجان شرقی

کلمات کلیدی:
    نان.رمضان     تبریز     شیرینی     .های.بومی.تبریز    

تاریخ بروز رسانی:   18 تير 1403

تعداد بازدید:   ۱

 


چاپ
< >