طرز تهیه فرنی

1396/8/15 0:0
فرنی یکی دیگر از دسرهای ایرانی که به سادگی قابل تهیه میباشد و بسیار مقوی و خوشمزه است همچنین صرف این دسر بصورت داغ برای درمان گلودرد توصیه میگردد .

برای تهیه فرنی آرد برنج را در شیر حل میکنیم و شکر و گلاب را اضافه مینمائیم و مایه را در ظرف لعابی میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا جوش آمده و فرنی کمی غلیظ شود بعد در ظرف میریزیم و وقتی سرد شد صرف مینمائید .

مواد لازم میزان
1 شیر نیم لیتر
2 آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری
3 شکر ۴ قاشق سوپخوری
4 گلاب یک تا دو قاشق سوپخوری
میزان کالری 229 cal در 100 گرم
میزان چربی 20

کلمات کلیدی:
فرنی    

تاریخ بروز رسانی:   15 آبان 1396

تعداد بازدید:   ۱

 


چاپ | ارسال به ايميل
< >