خوراک قارچ و هویج بخارپز

1396/8/15 0:0
مواد لازم:

قارچ …………………………… ۴۰۰ گرم

هویج …………………………. ۲ عدد بزرگ

پیاز ……………………………. یک عدد کوچک

فلفل دلمه ای ……………….. ۱/۲ عدد

روغن زیتون…………………. ۱ قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل و زردچوبه …… به میزان لازم

طرز تهیه:

 

کف ماهیتابه را با روغن چرب کنید. بهتر است از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید. در صورت در دسترس نبود از ماهیتابه نچسب استفاده کنید تا مواد بدون سوختن بخارپز شوند.

پیاز ، قارچ، هویج و فلفل دلمه را در ماهیتابه ریخته و نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید . زیر حرارت را کم کرده و در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید بخارپز شوند.

چون قارچ به اندازه کافی آب می اندازد نیازی به اضافه کردن آب نیست و تا آب قارچ کشیده شود خوراک شما نیز آماده است.

 

منبع :

گردآوری و نوشته شده توسط گروه هفت گنج – اختصاصی هفت گنج

 

 


تاریخ بروز رسانی:   15 آبان 1396

تعداد بازدید:   ۱۳

 


چاپ | ارسال به ايميل
< >