شیرینی بژی(کرمانشاه)

1396/8/15 0:0
شیرینی بژی یکی از نان شیرینی‌های محلی کرمانشاه است.این نان شیرینی محلی خوش طعم و مقوی است که جزء سوغات استان کرمانشاه نیز در نظر گرفته می شود.

مواد لازم برای تهیه شیرینی بژی:

  1. شیر ۱ پیمانه
  2. روغن حیوانی یک سوم پیمانه
  3. رازیانه یا زیره ۲ قاشق غذاخوری
  4. شکر نصف پیمانه
  5. آرد (آرد مخصوص نان سنگک) ۴ پیمانه
  6. بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  7. زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  8. روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه شیرینی بژی:

ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر، شکر، روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید. بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله‌های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید. شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و می‌توان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.

منبع:

– ویکی پدیا

کلمات کلیدی:
کرمانشا     شیرینی.بومی     بژی    

تاریخ بروز رسانی:   15 آبان 1396

تعداد بازدید:   ۲۱۵

 


چاپ | ارسال به ايميل
< >