طرز تهیه شیرینی بومی بندر گناوه (لگیمات-استان بوشهر)

1391/8/8 0:0
مواد لازم جهت تهیه غذا:
آرد گندم 2پیمانه-آب 2پیمانه-شیره خرما 1پیمانه- نشاسته 2 قاشق غذا خوری –مایه خمیر (مخمر)1قاشق چای خوری-تخم مرغ 1عدد-روغن مایع 1پیمانه
....

 

فرم طرز تهیه شیرینی بومی استان بوشهر ( بندر گناوه )

 1)نام ونام خانوادگی تکمیل کننده:مریم ابراهیم زاده

2)مرکز:بیمارستان سوانح وسوختگی گناوه
3)نام غذا :لگیـــــمات
4)موارد استفاده:
درمانی ذکر نام:
مراسم خاص ذکر نام:افطار در ماه مبارک رمضان و اعیاد
غذای فصلی ذکر نام:
سایر موارد توضیحات:
5)مواد لازم جهت تهیه غذا:
آرد گندم 2پیمانه-آب 2پیمانه-شیره خرما 1پیمانه- نشاسته 2 قاشق غذا خوری –مایه خمیر (مخمر)1قاشق چای خوری-تخم مرغ 1عدد-روغن مایع 1پیمانه
6)دستور پخت:ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر شود بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریختخه ودر جای نسبتا گرم به مدت 2-3 ساعت نگهداری میکنیم تا به اصطلاح خمیر برسد پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم میزنیم وهمراه با نشاسته به خمیر اضاف میکنیم تا خمیر نسبتا روانی بدست اید،خمیر را در قیف مخصوص (قیف بامیه)ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و میپزیم تا طلائی رنگ شود ،سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده ایم می اندازیم تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش میریزیم .شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید میتوانید با قاشق غذا خوری اینکار را انجام دهید.

  

  7)توضیحات:این شیرینی چون از شیره خرما درست میشود در واقع یک نوع شیرینی سالم میباشد و بخصوص برای بچه ها مفید پر کالری ،پر انرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک میباشد.

موفق باشید

 

 


   
تعداد بازدید:   ۴۴۳

 


چاپ | ارسال به ايميل
< >