دستور پخت للك مجلسي بوشهري

1393/3/13 0:0
این غذا جایگزین مناسبی برای برنج می باشد و افراد دیابتی که محدودیت در مصرف برنج دارند می توانند بیشتر از این غذا استفاده نمایند

بسمه تعالی
فرم طرز تهیه غذای بومی استان بوشهر
نام و نام خانوادگی تکمیل کننده: مریم ابراهیم زاده
مرکز:بیمارستان سوانح و سوختگی
نام غذا:للک مجلسی
موارد استفاده:
              درمانی                                                                  ذکر نام:.......................................
              مراسم خاص                                                        ذکر نام:.......................................
             غذای فصلی                                                         ذکر نام:همه فصول
            سایر موارد                                                           توضیحات:این غذا می تواند جایگزین مناسبی برای برنج باشد.
مواد لازم جهت تهیه غذا:بلغور گندم(گندم آسیاب شده)-3 پیمانه-آب5 پیمانه-پیاز متوسط1 عدد-سبزی محلی بنام جیکه یا شوید نصف پیمانه-مقداری نمک و زردچوبه-گوجه 2عدد متوسط....توجه:درصورتیکه فصل سبزی محلی بنام جیکه نباشد می توان از شوید به میزان 2/1 پیمانه استفاده نمود.
دستور تهیه و پخت:ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده و سرخ می کنیم سپس سبزی مورد نظر را به آن اضافه کرده ،تفت می دهیم،زردچوبه و نمک به میزان دلخواه اضافه می کنیم 2عدد گوجه را رنده کرده به مواد می افزاییم،آب را می افزاییم تا بجوش آید،سپس بلغور گندم را به آن اضافه کرده و شعله اجاق گاز را خیلی کم می کنیم و به مدت 5تا10 دقیقه للک را دم می دهیم.
سایر توضیحات:این غذا جایگزین مناسبی برای برنج می باشد و افراد دیابتی که محدودیت در مصرف برنج دارند می توانند بیشتر از این غذا استفاده نمایند.


تاریخ بروز رسانی:   13 خرداد 1393

تعداد بازدید:   ۵۹

 


چاپ | فايل متن | ارسال به ايميل
< >